Julebord på H3 Arena - H3 Arena

Ring julebordet inn hos oss

Leter du etter det råeste stedet å ha julebord?

H3 Arena har mange års erfaring med gjennomføring av julebord for selskaper i ulike størrelser. Vi kan organisere selskap fra 100 personer og oppover, med våre unike modulvegger kan vi skape en intim atmosfære selv med få mennesker.

Vår arena har en kapasitet på minst 900 sittende gjester og vi hjelper deg med logistikken fra A til Å. Våre samarbeidspartnere tar seg av alt fra logistikk, teknisk installasjon med lyd/lys/scene til digital produksjon av levende bilder og grafikk på store skjermer eller projekterte flater.

Snakk med oss om å skreddersy et julebord helt utenom det vanlige!

  Bar med alle rettigheter

  H3 Arena har egen bar med alle rettigheter frem til kl.02.30. Vi har én stor hovedbar som er åpen i forbindelse med de fleste arrangementene hos oss. Ved større arrangementer vil det bli satt opp avlastningsbarer på dertil egnede steder i hangaren.

  I forbindelse med innspilling av tv-programmer med publikum holder baren åpent før innspilling og i en eventuell pause. Baren vil da stenge i god tid før sendingsstart slik at alle gjestene sitter i setene sine til sendingen starter. Det vil normalt bli servert øl, vin og mineralvann i forbindelse med dette, samt et lite utvalg snacks.

  I forbindelse med utleie til events og firmafester vil barmenyen være tilpasset behov og ønske fra leietager så langt det lar seg gjøre. Det er også mulig med uteservering, vi har 100 kvm til rådighet utenfor hangaren. Ønsker du et et større uteareale med alkoholservering? Dette kan la seg gjøre om det avtales i god tid.

  Mat

  H3 Arena kan tilby matservering til ditt arrangement. Vi har plass til 900 sittende gjester og kan også servere fingermat til inntil 1200 mennesker.

  Vi kan tilby det meste, fra tapas til 3-retters menyer til helgrillet lam. H3 samarbeider kun med seriøse cateringleverandører som har et fokus på kvalitetsmat.

  Ønsker dere en 3-retters meny? Vår leverandør tar med seg kokker til H3 som legger opp maten for dere på stedet.

  Leie H3 Arena til ditt arrangement?

  Send forespørsel