Nyttig informasjon om H3 Arena

Nyttig informasjon

Ofte stilte spørsmål og svar

Adressen er Forneburingen 53, 1360 Fornebu, se etter flytårnet på gamle Fornebu rett over gaten for Telenor Arena. Obs: Vår postadresse er Forneburingen 5, 1360 Fornebu.

H3 Arena ligger på bakkeplan og er i så måte tilrettelagt for rullestol. Vi har også eget toalett for rullestolbrukere.

Det er parkeringsmuligheter ved H3 Arena, men vi råder alle våre gjester til å ta 31-bussen. Europark har ca 100 parkeringsplasser med avgift til rådighet etter kl. 16 og i helgene. På dagtid er det svært begrenset.

Med hensyn til brannsikkerhet og publikumskomfort er det garderobeplikt på H3 Arena på de aller fleste arrangementer. Ved garderobeplikt har vi bemannede publikumsgarderober. Garderobeavgiften er kr. 30,- pr person. Vi tar kort i garderobene.

Denne informasjonen finner du også på vår egen underside for kollektiv transport.

31-bussen går fra Carl Berner/Jernbanetorget/Rådhusplassen/Skøyen/Lysaker til Fornebuparken. Derfra er det fem minutters gange til H3 Arena. Følg gangveien forbi Telenor Arena og gå under brua. H3 Arena ligger ved det gamle flytårnet til venstre for parkeringsplassene til Telenor Arena.

Pga skjenkereglene er det ikke tillatt å ha med seg noen form for medbragt drikke inn på publikumsarrangement på H3 Arena, dette gjelder også alkoholfritt som mineralvann etc.

Det kan forekomme høy lyd på arrangementene våre, husk å ta vare på hørselen. Ørepropper kan fåes i baren under enkelte arrangementer.

Aldersgrense er avhengig av arrangement. De fleste tv-produksjoner har ingen aldersgrense, men det stilles ofte krav til at barn under 16 år kommer i følge med voksne. Ved konserter og lignende arrangement vil aldersgrensen være spesifisert på arrangementssiden.

Leie H3 Arena til ditt arrangement?

Send forespørsel