Servering og bevertning på H3 Arena

Servering og bevertning

Bar med alle rettigheter

H3 Arena har egen bar med alle rettigheter frem til kl.02.30. Vi har én stor hovedbar som er åpen i forbindelse med de fleste arrangementene hos oss. Ved større arrangementer vil det bli satt opp avlastningsbarer på dertil egnede steder i hangaren.

I forbindelse med innspilling av tv-programmer med publikum holder baren åpent før innspilling og i en eventuell pause. Baren vil da stenge i god tid før sendingsstart slik at alle gjestene sitter i setene sine til sendingen starter. Det vil normalt bli servert øl, vin og mineralvann i forbindelse med dette, samt et lite utvalg snacks.

I forbindelse med utleie til events og firmafester vil barmenyen være tilpasset behov og ønske fra leietager så langt det lar seg gjøre. Det er også mulig med uteservering, vi har 100 kvm til rådighet utenfor hangaren. Ønsker du et et større uteareale med alkoholservering? Dette kan la seg gjøre om det avtales i god tid.

Mat

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Leie H3 Arena til ditt arrangement?

Send forespørsel